0
Sepetim
[ESC]
Aradığınız ürün bilgilerini giriniz (en az 4 harf).

Kadın Ön Düğme Detaylı Desenli Tesettür Uzun Elbise Yeşil TZL-P-00004867

Ürün Kodu : P-00004867 / Yeşil / 1135008
349,99 TL
Beden
Beden Tablosu
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Kumaş Özelliği:%100 Viscon
Ürün Boy:130 Cm
Astar:Yok
Fermuar:Yok
Esneklik:Yok

Kadın ön fermuar detaylı tesettür triko elbise, şık ve rahat bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için ideal bir seçenektir. Fermuar detayı, elbiseyi daha modern ve sofistike bir hale getirir. Triko kumaşı ise elbiseyi sıcak ve konforlu hale getirir.

Ön fermuar detaylı tesettür triko elbise, farklı renk ve desenlerde bulunabilir. Siyah, lacivert, gri gibi koyu renkler iş hayatında veya özel günlerde tercih edilebilir. Krem, bej, ekru gibi açık renkler ise günlük kullanım için daha uygundur. Desenli modeller ise daha canlı ve enerjik bir görünüm elde etmek isteyenler için idealdir.

Ön fermuar detaylı tesettür triko elbiseyi farklı şekillerde kombinleyebilirsiniz. Topuklu ayakkabı veya bot ile daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Spor ayakkabı veya çizme ile daha rahat bir görünüm elde edebilirsiniz. Şapka, atkı veya eşarp ile elbiseyi daha kışlık bir hale getirebilirsiniz.

Giydiği Beden
: SM
Boy
: 165
Bel Ölçüsü
: 65
Basen Ölçüsü
: 99
Göğüs Ölçüsü
: 80
Kilo
: 56
  • Saat 09:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, sonrasında verilen siparişler ise takip eden ilk iş gününde kargoya verilir.
  • Pazar günleri kargo çıkışımız yoktur.
  • Kargo çıkışı yapıldıktan sonra ortalama teslim süresi 2 gündür.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.