0
Sepetim
[ESC]
Aradığınız ürün bilgilerini giriniz (en az 4 harf).

Cvs Dn 1908 Hatırlı Inox Elektrikli Cezve Kırmızı TZL-P-008055

Ürün Kodu : P-008055 / Kırmızı / 308762
89,99 TL
Beden
Beden Tablosu
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

 

Kapasite : 300 Ml
4-5 Fincan İçin Uygundur.
Açma/Kapanma Düğmesi
Paslanmaz Çelik Gizli Rezistans.
Su Olmadan Çalışmasını Engelleyen Emniyet Sistemi
Poşet Çay Veya Bitki Çayı Hazırlamak İçin İdeal
Hızlı Kaynatma
Güç:800 Watt


Geniş Hazne İle Tek Seferde 4 Fincan Kahve
Ürünün Pişirme Haznesi 300 Ml Kapasiteye Sahiptir. Bu Sayede Tek Seferde 4 İla 5 Fincana Kadar Kahve Yapılabilmektedir. Tasarımda Haznenin Geniş Tutulması Hem Zaman Hem De Enerji Tasarrufu Sağlamanıza Yardımcı Olmaktadır.

 

Susuz Çalışmayı Engelleyen Teknoloji
Ürünün susuz çalışmayı engelleyen emniyet sistemi bulunmaktadır. Ürün susuz olduğunda otomatik olarak kapanmaktadır. Bu özellik susuz çalışma nedeniyle ortaya çıkabilecek kazaları engelleyerek güvenliği maksimum seviyeye çıkarmıştır.

 

Yüksek İşlevsellik
Ürün yalnızca Türk kahvesi pişirmek için değil, çay hazırlamak ve su kaynatmak için de kullanılabilmektedir. Farklı kullanım imkanları ürünün verimliliğini maksimum seviyeye çıkarmaktadır.

 

Yüksek Isıtma Gücü ile Hızlı Kaynatma
Ürünün 800 Watt ısıtma gücü bulunmaktadır. Yüksek gücü ile içerisinde pişirmek istediğiniz içecek kısa süre içerisinde kaynamaktadır. Hızlı kaynama pratik kullanım sağlamaktadır.

 

Şıklık ve Fonksiyonellik
Ürün tasarımında şıklık ve işlevsellik bir arada sunulmuştur. Ürünün şık dizaynı mutfak dekorasyonlarına tam uyum sağlamaktadır. Kolay kavranabilir ısınmaz kulpu, damlamayı minimum seviyeye indiren ağız kısmı gibi özellikleri ise kullanımda kolaylık sağlamaktadır. Ürüne eklenen güç düğmesi ise kullanılmayan zamanlarda çalışmasını engellemektedir.

 

Paslanmaz Çelik Gizli Rezistans
Ürünün rezistansı dışarından bakıldığında görünmeyecek şekilde gizlenerek tasarımdaki şıklık korunmuş ve kullanım sırasında kolaylık sağlanmıştır. Rezistans materyali olarak paslanmaz çelik tercih edilmesi ise paslanma ve aşınma gibi problemleri engelleyerek ürünün kullanım ömrünü arttırmıştır.


2 yıl garanti.

 

  • Saat 09:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, sonrasında verilen siparişler ise takip eden ilk iş gününde kargoya verilir.
  • Pazar günleri kargo çıkışımız yoktur.
  • Kargo çıkışı yapıldıktan sonra ortalama teslim süresi 2 gündür.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

BENZER ÜRÜNLER